GROEPSLESSEN
@ JUPITER HEALTH PLANET

september 18, 2023 - september 24, 2023

Class

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

september 18, 2023 - september 24, 2023

Wilt u werken aan dat strakker figuur?  Kom maar  even kijken en probeer onze Abs & Booty les waar we ons richten op het versterken van onze bilspieren en core terwijl we het lichaam slank en sterk houden. Dit alles met de tofste tunes om u te motiveren door middel van deze verkwikkende zweet sessie. Deze les is low impact, dus iedereen is welkom. Het enige wat u nodig heeft is een go-getter attitude! Let’s do this thing!

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Ervaar de kracht van vertraging en verstilling door bewust bewegen, ademhaling, meditatie en yin yoga. We brengen onze aandacht naar binnen, voelen wat er is, kalmeren de geest, voeden de ziel en verfrissen de interne energie.

Deze les geeft u de kans om tot rust te komen en uw energie weer op te laden.

Wat kan u verwachten?

* Slow flow yoga

* Enkele ademhalingstechnieken om het zenuwstelsel te kalmeren

* Yin poses en/of geleide relaxatie (Yoga Nidra)

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles. Er zijn voldoende yogamatten aanwezig.

Relax & Stretch yoga is de perfecte ontspanning na een drukke dag. In deze avondreeks laten we de spanningen die we tijdens de dag hebben opgestapeld helemaal los. Een reeks goed uitgekozen Yoga-houdingen zullen uw lichaam en geest waar nodig intens ontspannen en nieuwe energie geven.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles. Er zijn voldoende yogamatten aanwezig.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

BBB is een populaire  buik – benen – billen workout gericht naar spierversteviging. Deze les is aangepast op elk niveau, zowel voor beginners als gevorderden.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Bodyshape zorgt voor een strakker en beter gevormd lichaam door middel van spierversterkende oefeningen in combinatie met cardio (kalorieverbranding).  Een populaire en effectieve training voor buik, billen, benen en bovenlichaam op leuke en motiverende muziek.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Body Power is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. Tijdens deze 60 minuten durende workout worden meerdere spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, gediplomeerde instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze leveren de resultaten op waar jij naar streeft … en snel!

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Capoeira is een Braziliaanse gevechtsport die gevecht, dans, spel, muziek, cultuur en acrobatie combineert. Het is een spel van aanvallen en verdedigen. Het verbetert je kracht, je lenigheid, je coördinatievermogen en is uitstekend voor de conditie. Capoeira beoefenen is een sociaal en multicultureel gebeuren.

Deze les behoort niet tot het Jupiter-abonnement. Voor meer informatie over deze les kan u best contact opnemen met Pardal 0465/80.58.15 of mail naar binhogyps@gmail.com

Cardioblast is een zeer goede voorbereiding voor alle sportdisciplines met veel variatie waarbij onder andere kracht, coördinatie, conditie en snelheid verbeterd worden.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Chilates is een combinatie van Pilates, Qigong, Tai Chi en Yoga. De nadruk ligt op preventie, op een sterk en soepel lichaam én op een goede gezondheid waar de Chi, of levensenergie ongestoord blijft vloeien.

Chilates is een les waarin Pilates de basis vormt, maar waar het benaderd wordt vanuit een oosterse wijze, met de uitwerking op de meridianen, organen en emoties. Bij Chilates wordt er ook gewerkt aan de flexibiliteit en de mobiliteit. Dit zorgt voor het in balans brengen (of blijven) van lichaam en geest

De lessen worden in lesblokken gegeven die verdeeld zijn over de seizoenen. Het maakt niet uit wanneer je instroomt of meedoet. Chilates is een laagdrempelige formule.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Is het een workout of een feestje? Beide! Neem uw dansschoenen uit de kast en ga samen met Eloïse de vloer op voor een dynamische, zweterige en opwindende workout. Maak u klaar om te grooven op veel verschillende genres muziek van over de hele wereld, terwijl u honderden calorieën verbrandt. Low impact opties zijn altijd van toepassing, dus iedereen is welkom! In deze les voelt u u elke keer op uw best. Neem een kleine handdoek mee want het zal nodig zijn!

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Filipino Boxing is een Filipijnse krijgskunst die al vele eeuwen bestaat, en in tegenstelling tot vele andere stijlen, gevormd is door de realiteit van de strijd.

Deze les behoort niet tot het Jupiter-abonnement. Voor meer informatie over deze les kan u best contact opnemen met Hicham  0485395941 of mail: 

aboulhicham1977@gmail.com

Flexibility & Stability is een workout van een halfuur met aandacht naar lenigheid, ademhaling en blessurepreventie in combinatie met stabiliteit.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Hatha Yoga is een fysieke yogavariant gericht op de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama) en ontspanning. In het Westen is hatha-yoga vooral een middel om te onthaasten of stress te verminderen en zo harmonie in het leven terug te vinden. Daarnaast wordt aan de technieken ook een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen en treedt er in het algemeen een versoepeling van het lichaam op. Het doel van hatha-yoga is in het Westen daarom vooral het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

HIIT or High Intensity Interval Training is een trainingsvorm waarbij vooral het cardiovasculaire systeem getraind wordt.
HIIT training is gebaseerd op kortdurende zeer intensieve intervaloefeningen, afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust. Het doel van high intensity training is om herhaaldelijk het fysiologische systeem (het cardiovasculaire systeem) te trainen, dat ook gebruikt wordt bij specifieke duurinspanningen. Van rustige cardiotraining wordt gedacht dat je hiermee gewicht verliest, doordat je veel vet verbrandt tijdens inspanningen op een lage intensiteit. High Intensity Interval Training is precies het tegenovergestelde. Het is een efficiënte training als je vet wilt verbranden, in vergelijking met langdurende duurtraining.
1 à 2x in de week HIIT training kan je fitness naar een heel nieuw niveau brengen… in minder tijd.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Indoor Cycling Live is een workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Neem het samen met je inspirerende coach op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining.
Deze lessen worden gegeven door gediplomeerde lesgevers, waarbij elke les een thema, een concreet doel heeft. Ontdek je innerlijke atleet – bereik je endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.

Reservatie voor deze les is noodzakelijk. Reserveer nu via 02/725.64.44 of online.

Indoor Cycling Virtual is deels vergelijkbaar met Indoor Cycling Live, enkel hierbij zijn de lessen voorgeprogrammeerd, en worden de intensiteit en de verschillende trainingszones weergegeven door middel van een kleur. Dankzij deze kleurenaanduiding garanderen we progressie volgens uw persoonlijke conditie, ook al is deze conditie momenteel zwak, goed of uitstekend! Deze les kan bijna steeds gegeven worden, met uitzondering wanneer er live lessen zijn. Voor meer informatie kan u ons best contacteren.

Jeet Kune Do betekent in het Kantonees: De weg van de onderscheppende vuist. Bruce Lee ontwikkelde deze vechtkunst als zelfverdediging. Deze les behoort niet tot het Jupiter-abonnement.

Voor meer informatie over deze les kan u best contact opnemen met Flavio (0475/85.95.65) of  mail: flavio.rvh@gmail.com

Pilates is een vorm van lichaamsoefeningen met controle vanuit je buik –en bekkengebied waarbij je je hele lichaam verstevigt. Controle en correcte uitvoering staan centraal: de ademhaling en het bewustzijn om de juiste spieren te laten werken, vormen de basis van iedere oefening. Als resultaat bekom je langere spieren en soepelere gewrichten plus een sterker, in balans gebracht lichaam.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Pilates & Swiss ball is een vorm van lichaamsoefeningen met controle vanuit je buik –en bekkengebied waarbij je je hele lichaam verstevigt. Controle en correcte uitvoering staan centraal: de ademhaling en het bewustzijn om de juiste spieren te laten werken, vormen de basis van iedere oefening. Als resultaat bekom je langere spieren en soepelere gewrichten plus een sterker, in balans gebracht lichaam. Tijdens deze les wordt er ook gebruik gemaakt van de Swiss Ball.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Deze sessie is een dynamische Yoga flow waarbij we verschillende Yoga-houdingen in een vloeiende beweging aan elkaar rijgen. Met veel aandacht voor de energie die door uw lichaam stroomt, een juiste ademhaling. Deze Yoga-sessie daagt al uw spiergroepen uit en zal uw lichaan en geest veel voldoening geven.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Start uw dag met een heerlijke energieboost! In deze yogasessie vloeien we op een energieke en evenwichtige manier van de ene yoga-houding in de andere. Met veel aandacht voor onze ademhaling en steevast een  mindful moment om af te sluiten. Alles wat u nodig hebt om stralend aan uw dag te beginnen.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

STRONG NATION combineert HIIT (high intensity interval training) met motivatie door bewegingen te synchroniseren met muziek.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

De twee belangrijkste bronnen van Tai Chi Chuan zijn de wushu gevechtstechnieken enerzijds en anderzijds de taoïstische meditatie, gezondheidsoefeningen (qi-gong) en levensvisie. Beiden zijn in tai chi versmolten. De drie belangrijkste invalshoeken van Tai Chi zijn dus zelfverdediging, gezondheid en meditatie.

Deze les is niet inbegrepen in het abonnement. Voor meer informatie kan u best contact opnemen met de lesgever: Patrick Couder. Contactgegevens: +32485880723 of mail: patrick.couder@telenet.be

Time2Kick: Tijdens deze workout worden vooral martiale technieken aangeleerd in een aangename sfeer. Verschillende disciplines uit Muay Thai en boksen, aangevuld met conditie en kracht zorgen voor progressie. Deze les is zowel voor beginners als voor gevorderden.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

TRX of suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en verbetert kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. Het is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Voor deze les is reserveren noodzakelijk.

Reservatie voor deze les is noodzakelijk. Reserveer nu via 02/725.64.44 of online.

Vinyasa Yoga is een vloeiende dynamische yogastijl, ook wel flow yoga genoemd waarbij de houdingen geleidelijk en soepel in elkaar overgaan.
De letterlijke betekenis van Vinyasa is ‘adem-gesynchroniseerde beweging’. Iedere les bestaat uit een creative flow van yogahoudingen om lichaam en geest te versterken. Ook geschikt voor de sportieve beginner.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Yin Yang Yoga richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Waar het bij andere yogavormen vaak draait om het actief aanspannen van spieren, is het bij yin yoga juist de bedoeling spieren zoveel mogelijk los te laten. Houdingen worden langer vastgehouden dan tijdens een reguliere yogales. Het yin gedeelte focust zich vooral op zittende en liggende houdingen. Het Yang gedeelte is iets actiever en bestaat vaak uit staande houdingen, waarbij gelet wordt op ademhaling, beweging en uitlijning.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

In de yogalates integreren we Pilates-oefeningen in een uitgebalanceerde Vinyasa yoga-flow. We focussen op balans, met aandacht voor core-stability, kracht, uithouding, flexibiliteit en uitgelijnde yoga-houdingen. Na deze yogalates kan u met een gevoel van balans en een extra portie innerlijke kracht aan uw zondag beginnen.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op de Latijnse ritmes van cumba, salsa, merengue en sambamuziek. Traditionele fitnesspasjes werden aangepast aan de snellere pulse.

Reservatie voor deze les is niet nodig, altijd 1 gratis proefles.

X