Wellness
@ JUPITER HEALTH PLANET

Young woman relaxing in sauna

Kom tot rust en geniet IN DE SAUNA

Onze dameskleedkamer en herenkleedkamer zijn voorzien van een sauna. Na een intensieve workout of na een drukke dag is dit de ideale manier om te ontspannen, uit te rusten en te genieten. We respecteren algemene hygiëne en vragen bij het gebruik van de sauna om onze saunaregels strikt na te volgen.

KOUDE DOUCHE

Neem na de sauna de tijd om goed af te koelen onder een koude douche. Een juiste afkoeling geeft niet alleen een verfrissend gevoel maar het stimuleert ook de werking van uw bloedsomloop en zenuwstelsel. Afgestorven huidcellen kunnen verwijderd worden, waardoor uw huid elastischer en sterker wordt en er weer zacht en stralend uit ziet..

INFRAROOD

We hebben 4 infrarood stralers in Jupiter. Infrarood warmt onze spieren geleidelijk op waardoor de elasticiteit van de spieren verhoogt en de spanning vermindert. Die spanning is (vooral bij heel wat reumatische aandoeningen) de oorzaak van pijn. Vooral voor wie door overbelasting last heeft van kleine scheurtjes in de spieren en gewrichten kan hiermee het genezingsproces aanzienlijk versnellen. Infrarood geeft ook zeer goede resultaten bij rugklachten, CVS, fybromyalgie, slijmbeursontsteking (Bursitis), artrose, ziekte van Bechterew, stress, enz.

HALOTHERAPIE

Halotherapie, (of zouttherapie) werkt effectief bij aandoeningen van de luchtwegen en de huid. Elke saunaruimte in Jupiter is voorzien van Hymalayazout en een zoutverdamper. Hymalayazout bevat allerlei essentiële mineralen. Door de dampen komen deze vrij in de ruimte. Zouttherapieën verlichten allerlei klachten van ons lichaam, van luchtwegen tot spieren, van allergieën tot reumatische aandoeningen. Maar een zouttherapie is ook ontspannend en verlicht vele klachten bij bronchitis, astma, stress en COPD. Zouttherapie is ook heel goed voor de huid. Bij huidaandoeningen zal de jeuk verdwijnen en herstelt de huid zich snel. Uw immuunsysteem krijgt een natuurlijke boost, u krijgt meer lucht en dus ook meer energie!

Himalayazout